Ihhh :S

Det har verkligen varit en toppen kväll!! Älskar mina systrar jättemycket.. tråkigt att vi inte kunde vara alla..
Jag, Sofi, Lina, Hanna o mamma :) drack vin o käkade räkor o mystemed spel o tända ljus :)
Vi gör sånt för sällan :(
Sen så har vi de tråkiga :
Att de skulle bli så här var inte planerat i mitt huvud... Nu skulle vi ju kunna ses på heltid, sova hos varann o lära känna varann mer.. De blir aldrig som man tänkt sig, verkligen :(
Allt e så pissigt just nu..
Killen man träffar är en kille som alltid tar sina vänner i första hand, vilket e bra. Men tjejen måste känna sig viktig o vara viktig i början av förhållandet framförallt. Men jag känner inte de :( inte när vi e ifrån varann åtminstone..
Sen allt spelande :S I dont get it.. så här ska de inte va ? Varför känner jag mig så olycklig just nu egentligen ?
Jag kommer ur ett förhållande som gjorde inte mig så nöjd på sistone, men vi träffades i alla fall :( o jag kände att jag behövde mer :S.. va håller jag på med ? :(

Hoppas ingen läser detta! Kommer ångra att jag publicerat de, kommentera EJ!

Äsch jag vet inte... Måtte jag bara hitta ett jobb snart o få ordning på mitt liv så att jag kan själv skaffa mig en sån här skön o lugn lägenhet <3
Ska till doktor med Lex imorgon... snälla de får inte vara ngt farligt.. Han e de bästa jag har i mina dar:) <3 Älska!

Ska somna nu! nattinatt! xoxo


Fan, så typiskt

Så hittar man någon som man känner för, och så är han allergisk mot HUND :( Why ?
De riktigt suger.. Nu kan vi inte ses så mycket heller :( inte sova med varann :( buhuhuhuu..
Va tradigt de e! :( särkilt nu oxåå, nu när jag e i hbg i några veckor.. då vi kan ses utan att betala busspengar. FAN, så typiskt!
Hoppas att våra planer går i land imorgon :)

Miss u! Puss på dig!

Xoxo

Wow

Wow e skit!

Fan asså de e så tråkigt bara, okej om man har mer kontroll över de.. men attt spela 17 timmar i streck. Hur mår ens huvud då?
Uhuhuhuuuuuhuuuu...
Så skällde jag lite på han;D
Eftersom han gick o la sig halv 8 imorse, så tycker jag att han förtjänar en Elin som kommer hoppandes till sängen o flyger på han o säger:- Nu är klockan halv 5! Så upp o hoppa..
Då kommer han märka hur tungt hans huvud e... Haaa!

Skitsamma, vill man vara nörd så får man ju va de, men idag så rymmer jag iväg. Så kan han vakna ensam! Haaa!
Jättesnällt av Lina att låna ut sin lgh till mig.. Jag o Lex ska få lugn o ro! :) så skönt..

Tack Ida, för igår! :) de va riktigt skoj.. Go, go, go Tapaz... Inte mycket folk alls på tivoli mer :S.. Nästa helg ska bli riktigt skojjig! ;D

See ya,

XoXo

Lilla hårboll!



Love you BubbeBoll!!! :)

Bakis !?!

Oh va kul att vi ska dricka:)
Kommer till förfesten, käkar pizzan.. tar fram den första ölen. Dricker långsamt. Klockan är halv 9 när alla har kommit, och då är jag den enda tjejen :D yippie ;) hahah..
Drar fram tärningen med Skänk o Få, Självklart slår jag bara Få, men de e inte så mycket klunkar:)... sen hittar vi treman tärningar ;) yjey, nu e vi igång på riktigt...
Självklart sitter jag fel, mellan Stoffe o Mini ;).., Stoffe slår 7 klunkar till mig, jag slår inget, o Mini slår 9 klunkar till mig, självklart slår ngn en 11 o jag missar att peka på näsan :D haha.. och så var jag uppe i 3 öl..Efter tredje ölen brukar jag känna av lite, men inte igår... Vi fortsätter, elin går todeloo..
Ölen blir fyra o fem, känner mig fortfarande ovanligt nykter, måste vara pizzan. Folk omkring är fulla o odrägliga (åtminstone vissa) :O
De bryter ut en diskussion om Mini´s "tragiska liv".. blir inte så populärt för en annan o diskussionen blir för allvarlig o högljudd... Resten lämnar rummet. Jag fattar ingenting *hehe* o skålar omkring me alla andra... Äntligen lugnar dem ner sig och musiken tar över rösterna igen :) Sen musiken va ju inte jättehög, men de knackade på dörren.. Hyresvärden kommer kvart över tolv.. HAHA what ? har han offrat sig att ta sig dit för att klaga på musik mitt i natten på en fredag för att han inte hade ngt annat bättre för sig :D Grannarna brukar ju sköta klagomål.. men men. som de kan bli.. i alla fall, vi måste ut nu ! Klockan blir halv ett, måste hinna med första taxin så att vi kommer in billigt ;) Lånar lite av Max :) haha, stackars Mask. Kommer in på Tivoli, dricker cider... Mums
Hittar Ida lätt, för de e inget folk ute alls.. Vad har hänt? har alla gått i ide ? :/
Ida e ute med Kussen Anders o hans vänner... vi dansar o stojjar :)
Dricker en cider till;D.. Känner av de lite mer nu.. haha ja sen hände inte så mycket mer.
Klockan blir kvart i 3 och jag o Mini beger oss, hämtar upp kebab.. mums
Sen tar taxi hem o äter maten. Strax efter Mini däckar ... Max ringer o han vill att jag ska bitch slappa Mini från han så att han hör de i luren.. Sorry Mini ;)
Sen somnar jag. ZzzzZzzzzZzZzzzZzzzzZzzzzZZzzzzZZzz
NEJ!! 18/10 klockan 09.15 Oh my god, de e MORGON. Varför måste de bli morgon ? uhuhuuu, huvudet dunkar, kroppen skriker efter vatten.. - Jag ska aldrig dricka igen!
Aja, man lär sig aldrig!.. hahha:D.. drack ju inte alls mycket, orättvist att jag måste må dåligt då, men e de nu jag ska tänka :- de kunde varit värre.. ?
För de kunde de.. hade inte pizzan varit så j*vla god, så hade jag varit mycket sämre idag :/ haha

Ja, som de kan bli;) see ya guys!

Xoxo


Sofi & Jag i höstomgivningen i Lund :)

Sofi:)

Riktigt illa inlägg

Jag förstår de verkligen INTE, hur kan han vara ett sånt j*vla riksmongo?.. I need money! Jag ringer till han på soc :

(- Jag har försökt få tag på dig nu ett tag o fick veta i växeln att du var på kurs i en vecka, what the hell, en vecka?.. hur kan han ha de jobbet ? Han e så f*cking dum i huvet! Jag e riktigt pisst off nu faen.. Men så i allafall, så säger han att han fått in min anmälan (ehh ja, för den skickade jag för 2 veckor sen) o att han skulle kolla på den o ta kontakt me ams, för han tror väl att jag ljuger om att jag har kontakt me dem. Sen undrar han om jag söker jobb? e du f*cking dum i huvet? de e väl självklart jag gör, tror du jag ringer dig för att jag tycker om att ha kontakt me dig eller?
Så i alla fall, så tycker han att jag ska gå ut o söka jobb face to face.. de gör jag, kanske inte sker så ofta.. eftersom det inte finns några pengar i min kassa som kan betala bussen för att de e så dyrt att komma ifrån denna lilla skitbyn!!..
Vad vet han om de? han tror VERKLIGEN att jag ljuger honom rakt upp i huvet... Hjälp oss unga o stjälp de j*vla idioterna som skaffar ungar o inte har ett jobb så dom måste använda sig av er.
Sen säger han oxå: - De e ju inte så kul o gå på soc!
De säger han 15 gånger när jag snackar me han. Vad vill han ha ut av de? De e väl en självklarhet att de INTE e kul att gå på soc, särkilt inte med sånna j*vla inkompetenta handläggare. Han svarar aldrig i telefonen, han sticker på kurs hur som helst, han litar inte på ens ord, sen har han mage o säga: - de e ju inte kul o gå utan pengar....
HAhhHAHA... AFAN!!!
Han e så förbannat dum! )

Här står jag utan ett öre sen en lång tid tillbaka, med skulder upp över öronen:( Inget jobb som kan höra va sig när man lagt ner tråkig energi på dem med cv:n, så e det inte för mycket begärt att skicka ett svar tillbaka i alla fall...

Förlåt att jag låter så arg! Men de finns ingen glädje i detta landet utan pengar... Räkningar måste betalas! Man måste  äta! Annars kan man lika bra bli homies med knutangänget...

Jag tycker de e skittrist att vi ungdomar inte kan få hjälp, fastän man skriver in sig på ams.. så bryr dem inte sig så mycket om att man finns där, utan jobb.

Alla problem här hemma ovan på allt skit me soc.. De känns verkligen som att jag står still. Inga utvägar : (
Att ens hela liv e byggt på pengar.. Problem me pengar, shiit jag tror att de inte funnits en enda dag i detta hemmet som jag o min pappa inte haft en dialog om pengar... Hur kan de få vara så viktigt? Varför får de ta över en ?
Snacka om att man måste vara stark med såna föräldrar som vi har.
Jag kan bara se de positivt sen i min framtid, att jag kommer aldrig bli som dem! För de första så kommer jag aldrig skaffa ungar men de av den enkla anldeningen- de finns tillräckligt!
Sen kommer jag spara så  att man alltid vet att man har pengar.. om man skulle vilja resa iväg en stund :) underbart!!!

Hoppas att jag snart kan få mig ett jobb:)

Deprimerat inlägg.. men men.. alla dagar e inte glada!

XoXo

Need Money

Väntan är en börda:(
I don´t get it... Varför kan inte de bara ringa o säga:- Hej, vi vill ha dig i vår butik! Du kan börja jobba imorgon!! Wow så lycklig jag hade blivit.. money money money, makes the world go around..
Igår så va jag o fikade med Ang o Ida, så mysigt de va:) Det e sååå kul o prata om gamla minnen! Jag kan faktiskt se oss sitta där om 10 år och vara likadana :D HAhAHA
Vänner e underbart att ha!! :) Love u guys!

Nu ska jag ringa af o skälla ut dem.. hehe.

XoXo

Dagarna går! :S

Okej, fortfarande arbetslös:( vad ska jag göra.. så jävla trött på att ha med dem att göra...
Haha varje dag nu, lagar mat, sitter vid datorn o verkligen tråkar! Vad händer ? Shiiit, hade man bara kommit från Ekeby så hade stunder varit mycket lättare :D men men fortfarande fast här.. (och utan jobb) Inne på mitt sjätte år här.. Oh my god! Dags att fly!
Hoppas de löser sig snart!.. allas liv går framåt så varför skulle inte mitt göra de :) Måste hålla sig positiv, fastän att regnet tar över ens humör nu this days.

Saknar min mysboll!.. Hihi :)

 XoXo

RSS 2.0